
Beautiful People team
Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποχαιρέτησε για λίγο το πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι παρέα, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές της και να ξεκουραστεί.
Μετά και την πρόσφατη αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά για λίγες ημέρες, η γνωστή δημοσιογράφος είπε το δικό της «αντίο», το οποίο ωστόσο είναι λίγο διαφορετικό, καθώς θα παραμείνει εκτός τηλεόρασης για μεγαλύτερο διάστημα ώστε να «γεμίσει τις μπαταρίες της» ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Χαμός στο ΟPEN! Βγήκαν με καθυστέρηση 20 λεπτών Κωνσταντάρας-Μαλέσκου- Τι συνέβη;
«Μετά από 11 μήνες που με φάγατε στη μάπα, ήρθε και η δική μου ώρα να ξεκουραστώ. Να πάω και εγώ κάπου και να αφιερώσω στους συνεργάτες μου αυτό το τραγούδι!» ανέφερε με χιούμορ η Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Νομίζει ότι θα πάει διακοπές. Θα πάει λίγες ημέρες! Υπάρχει μια συμφωνία που έχουμε κάνει», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου.
Δείτε το βίντεο: