ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καινούργιου στον Τρύφωνος: «Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης;»

 Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ Α Τετ» βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να μιλά για τα παιδικά της χρόνια, την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και την επαγγελματική της πορεία.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη από τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν στις επιχειρήσεις, είχε ένα ατύχημα που τον καθήλωσε, και δεν σταμάτησε λεπτό να εργάζεται για το καλύτερο για εμάς. Η μητέρα μου ήταν αεροσυνοδός και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να βοηθήσει. Κάποια εποχή δεν είχα χρήματα για το εισιτήριο να πάω πανεπιστήμιο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και ακολούθως για την “ταμπέλα” της απεγνωσμένης" που της έχουν κολλήσει μετά την αποκάλυψη της επιθυμίας της να κάνει οικογένεια, είπε: «Την έχω πατήσει γιατί έχω ανοιχτεί σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω ακόμη δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια, είναι η δουλειά μου το κέντρο μου, ίσως όταν έχω τα παιδιά μου να αποφορτίζομαι και να μην παίρνω τόσο σοβαρά όσα κάνω στη δουλειά μου.

Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια; Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης, ότι μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και θέλει να έχει έναν σύντροφο κάτι κατακριτέο; Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο, καθόλου τέλεια δεν είμαι μέσα μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 «Δεν νιώθω ικανοποιημένη για το πώς έχω κάνει την προσωπική μου ζωή», συνέχισε.

«Μίλησα δημόσια για την κρυοσυντήρηση αλλά κάτι με ενόχλησε. Είδα ότι μετά άρχισε να γίνεται λίγο μόδα. Είναι μία σοβαρή απόφαση και μια γυναίκα πρέπει να την κάνει συνειδητά. Το κάνεις γιατί είσαι σε μία ηλικία που ο χρόνος περνάει και για κάποιους λόγους θέλεις να φυλάξεις τα ωάριά σου. Δεν είναι μόδα», ανέφερε έπειτα η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ σε ερώτηση για το εάν κρατά σχέσεις με τους πρώην της είπε: «Όταν κάτι έχει τελειώσει οριστικά και από τις δύο πλευρές και ο καθένας έχει προχωρήσει, δεν σε νοιάζει καθόλου και θες να είναι καλά. Μετά την τελευταία μου σχέση δεν έχω κάνει άλλη σχέση. Κάποια περιστασιακά φλερτ, οι συνάδελφοι μπορεί να τα σεβάστηκαν και να μην τα έβγαλαν».

Ακολούθως, για την κόντρα της με την Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Ήταν μία κακή στιγμή μου, δεν έπρεπε να δείξω τα νεύρα μου τηλεοπτικά. Έπεσαν να με φάνε λες και είμαι μοναδική που έχω κάνει αυτό το λάθος...Όλο αυτό που έγινε που με χτυπούσαν non stop λες και είμαι ό,τι χειρότερο στην ελληνική τηλεόραση. Με πλήγωσε πολύ οπότε καλό θα ήταν να σκεφτούν τι λάθη έχουν κάνει εκείνοι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X