ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κ@λόπαιδα, η μισή νεολαία σας θεωρεί καραγκιόζηδες!»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Light

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Έξαλλος on air έγινε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας (30/01) με αφορμή το τελευταίο βίντεο του Light.

Στο βίντεο του γνωστού τράπερ που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φαίνεται ο ξυλοδαρμός ενός περαστικού σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Ο παρουσιαστής βγήκε εκτός εαυτού και δε «μάσησε» τα λόγια του ξεσπώντας κατά του Light λέγοντας αρχικά: «Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία... Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε..».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί!».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε προσωπικό επίπεδο στον Light και στους υπόλοιπους τράπερς, προειδοποιώντας: «Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερς και σου λένε: ''μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν''. [...] Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε! Αυτό δεν είναι μία παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light κι εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:
 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση