ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κ. Δαλάκα & Α. Χατζηανδρέου: Γιατί παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο;

Βρίσκονται σε ξεχωριστά ξενοδοχεία

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Εκτός Survivor All Star βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπαρτζή ότι ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στην ζούγκλα και τους έδωσε κινητό.

Κι ενώ είδαμε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποχώρησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου, να επιστρέφει στην Ελλάδα, οι δυο παίχτριες παραμένουν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο, παρά την αποβολή τους από το παιχνίδι και μάλιστα μένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ''Πρωινό μας'', που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (7/02), ο λόγος για τον οποίο παραμένουν οι δύο κοπέλες στο νησί, είναι επειδή πρόκειται να συναντηθούν με τον Ατζούν Ιλίζαλι.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρωί της Πέμπτης (2/02) ο Γιώργος Λιανός σχολίασε στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ότι δε νομίζει ότι οι παίχτριες θα ξαναμπούν στο παιχνίδι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δε νομίζω να ξαναμπούν. Αυτό είναι μια συμφωνία, που έκαναν όλοι οι παίκτες, πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα, ότι αν προκύψει κάποιο τέτοιο θέμα με επικοινωνία, αν πιαστεί κάποιος, ζητάμε την αποβολή του από το παιχνίδι».

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την Πέμπτη (9/02) και θα δούμε ποια νέα δεδομένα θα προκύψουν από τη συνάντηση με τον Ατζούν Ιλίζαλι.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση