ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε “να αδυνατίσεις”. Είχα σοκαριστεί!»

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα on air

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Την εμπειρία της για το σχόλιο που άκουσε στο δοκιμαστικό πριν αναλάβει την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια είπε, ένα στέλεχος του Mega, που δεν βρίσκεται πλέον στο κανάλι, δε σκέφτηκε την αγωνία της για το νέο της βήμα και είχε σχολιάσει με άσχημο τρόπο του την εμφάνισή της. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο, δούλευε σε άλλο πόστο. Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί, εγώ έτρεμα, έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει “άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”. Ο μόνος άνθρωπος που μου το έχει πει αυτά τα τρία χρόνια! Το κάνω ξεκάθαρο για να μην αφήνω αιχμές. Εγώ τότε είχα σοκαριστεί, γιατί ήταν σε άλλο πόστο και προϋπήρχε στο κανάλι, οπότε είχα μαγκωθεί ότι μου το λέει ένας ανώτερός μου».

Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε: «Τότε δεν του είχα απαντήσει, τώρα θα απαντούσα. Του είπα τότε ότι “ναι, εντάξει, μπορεί να έχεις και δίκιο”. Το μοιράστηκα με κάποιους ανθρώπους του καναλιού, που ήταν ενθαρρυντικοί και μου είπαν “μην ακούς τίποτα, θα είσαι ο εαυτός σου”».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση