ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
24 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ιωάννα Τούνη: «Ξεκαθαρίζει» για τον τιμοκατάλογο του Instagram

Έδωσε τη δική της απάντηση

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για τον τιμοκατάλογο της, με βάση τον οποίο χρεώνει οποιαδήποτε εταιρεία ενδιαφέρεται να διαφημιστεί μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ήρθε η ώρα να απαντήσει η Ιωάννα Τούνη.

Η influencer και επιχειρηματίας έδωσε τη δική της απάντηση, σε όλα αυτά που ακούγονται για τα αστρονομικά ποσά που φέρεται να ζητά για ένα post στα social media της, μέσω του DEBATER. Σε μια αποκλειστική δήλωση έδειξε πως αυτή η παραφιλολογία πραγματικά την έχει κουράσει. “Το έχει κουραστεί η ψυχή μου περιγράφει απόλυτα το πως νιώθω” είναι τα λόγια της Ιώαννας Τούνη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως αυτή η κουβέντα την έχει εξαντλήσει ψυχικά.

Η ίδια σπάει τη σιωπή της στο DEBATER και λέει πως κυκλοφορούν διάφορα για την ίδια, σημειώνοντας δεν μπορεί κάθε φορά να διαψεύδει ότι βγαίνει. “Κυκλοφορούν διάφορα για εμένα. Δεν μπορώ να διαψεύδω ότι βγαίνει. Να είστε καλά”.

Με αυτό τον τρόπο η Ιωάννα Τούνη δίνει απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας 'Πρώτο Θέμα', το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τα χρήματα που ζητά η ίδια για να διαφημίσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία μέσω του instagram της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νεαρή influencer ζητά για ένα Post – φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και ένα story, το ποσό των 1200 ευρώ + ΦΠΑ, ενώ η τιμή για ένα απλό story των 15 δευτερολέπτων, χωρίς swipe up είναι στα 350 ευρώ + ΦΠΑ.

Πηγή: debater.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Viral  |  Hot  |  Media  |  Ιωάννα Τούνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση