ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννα Τούνη: «Τον τελευταίο χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ για όλα»

Η προσωπική συγκινητική εξομολόγηση

Δέσποινα Άσπρου

Για τις προσπάθειες που καταβάλλει τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να διεκπαιρεώσει όλες της τις υποχρεώσεις μίλησε η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις μητέρες και να τους θυμήσει πως δεν χρειάζεται να είναι αυστηρές με τον εαυτό τους, καθώς το να μην τα προλαβαίνουν όλα είναι απολύτως λογικό.

«Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ. Αλλά, νιώθω ότι όλο τρέχω και δε φτάνω με τίποτα. Δε ξέρω. Το νιώθετε λογικά και οι υπόλοιπες μαμάδες. Ήθελα να ακούσω ότι δεν είμαι μόνη.

Είμαι τόσο χαζή που τώρα τα γράφω αυτά και συγκινούμαι κιόλας. Ήθελα απλά να πω στις μαμάδες που με ακολουθούν ότι, δεν κάνεις τίποτα λάθος, τα κάνεις όλα πολύ σωστά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλή μαμά, και φίλη, και σύντροφος και σωστή στα επαγγελματικά σου. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου. Δε τα προλαβαίνει καμία όλα, ούτε η Τούνη, ούτε καμία» τόνισε στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση