ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακοπή και με επανέφεραν με ηλεκτροσόκ!»

Άφωνοι οι κριτές του MasterChef 7 με παίκτη

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Τίποτε δεν προμήνυε την αποκάλυψη, που έκανε παίκτης στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «MasterChef 7».

Ο Θωμάς από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να μαγειρεύει και άρχισε να μιλά για τη ζωή του στους τρεις κριτές, λέγοντάς τους, ότι ασχολείται με τη διαιτολογία και τη μουσική, ενώ η μαγειρική ήταν το πάθος του. Ο διάλογος με τους κριτές στο ξεκίνημα εστιάστηκε στα περί μουσικής, όταν ήρθε η στιγμή να τους εξηγήσει, πως συνδύασε τη μουσική με τη διαιτολογία.

Ο Θωμάς από την Θεσσαλονίκη άρχισε να τους περιγράφει τη ζωή στα 18, τότε που έφθασε 230 κιλά, αλλά και τη στιγμή που έπαθε ανακοπή.. «Είχα φτάσει 18 χρονών 23ο κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό, που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή μου -γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα- κι αφότου βρήκα την θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε την ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς είναι όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
MasterChef 7  |  κοινωνία  |  Ελλάδα  |  gossip  |  viral  |  hot  |  Θωμάς

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση