ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλίας Ψινάκης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τη φούστα του Σάκη Ρουβά

«Είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου...»

Το πρώτο επεισόδιο από το «Γηροκομείο» είδαμε το βράδυ της Τρίτης 21/6 μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξένησε την Πέγκυ Ζήνα, με την οποία προχώρησαν σε αποκαλύψεις. Μία εξ αυτών ήταν και το πώς πήρε την απόφαση να ράψει ο Valentino την πολυσυζητημένη φούστα για τον Σάκη Ρουβά.

«Είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου μας είχαν κράξει τρομερά και έφταιγα βέβαια εγώ που το κανόνισα, δεν έφταιγε ο Ρουβάς. Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές. Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, “Θα του ράψω μια φούστα! Που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα”. Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω. Τέλεια, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου. “Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα” του λέω. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μαλ..α τύπου “εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα”. Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Και στη συνέχεια, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στο πώς είχε πάει ο διάσημος σχεδιαστής του Σάκη Ρουβά στη Θεσσαλονίκη. «Γιατί έπρεπε να είναι τότε ο Valentino στην πρεμιέρα και μας το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι παρών; Γιατί φαντάσου να έβγαινε στη σκηνή με φούστα ο προδότης και όλα αυτά που έλεγαν τότε και να μην ήταν εδώ ο Valentino! Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν» είπε χαρακτηριστικά στο «Γηροκομείο».

Δείτε στο 24.02′:

Πηγή: tlife.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση