ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλίας Μαμαλάκης: Η αιχμηρή ανάρτηση για το Master Chef

«Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού»

Στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef (21/3), οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν πιάτα της πολίτικης κουζίνας.

Οι κριτές του παιχνιδιού υποδέχτηκαν στην κουζίνα τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία επέλεξε τα υλικά, που επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν για τις μαγειρικές τους δημιουργίες οι διαγωνιζόμενοι.

Ωστόσο, κάποιοι από τους παίκτες δεν γνώριζαν αρκετά για αυτή την κουζίνα, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον Ηλία Μαμαλάκη, που παρακολουθούσε το επεισόδιο. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, Ο ίδιος προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση, “αδειάζοντας” παίκτες, κριτές και σχολές μαγειρικής.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

«MasterChef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιοριστικέ να δήλωση την άγνοια του αλλά την απαξίωσε.

Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουρμαδοπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποιηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χίουνκιάρ.

Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο».

Πηγή: faysbook.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση