
Beautiful People team
Μετά την ολοκλήρωση των απαιτητικών γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει στιγμές γαλήνης και ξεκούρασης.
Η παρουσιάστρια και μοντέλο, σε πρόσφατη ανάρτησή της την Κυριακή, μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα ιδιαίτερα συμβολικό μήνυμα, γεμάτο αισιοδοξία και ανυπομονησία για όσα έρχονται.
Στο post, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει ανέμελη στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήχο των κυμάτων και την ηρεμία του καλοκαιρινού απογεύματος. Στη λεζάντα, έγραψε:
«Σ’ αυτό το καλοκαίρι, με τον ήλιο να βάφει χρυσά τα απόνερα και τον αέρα να μυρίζει γιασεμί, αφήνω χώρο για όλα όσα δεν έχω ζήσει ακόμα. Για τα γέλια που θα έρθουν, τις αγκαλιές που με έχουν βρει, τις σιωπηλές κορυφές που δεν έχουν γραφτεί. Τα καλύτερα… είναι μπροστά μας».
Η ανάρτησή της γέμισε σχόλια θαυμασμού, με πολλούς να αναρωτιούνται ποια νέα κεφάλαια ετοιμάζεται να ανοίξει η ίδια στη ζωή της.
Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.