ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστίνα Πολίτη: Μιλά για πρώτη φορά για την εμπειρία της με τον covid-19

Το ποστ που συγκινεί

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

 Θετική στον κορωνοϊό είχε βρεθεί πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Πολίτη. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε ήπια μόνο συμπτώματα, χωρίς να χρειαστεί ευτυχώς να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Οι μέρες της υποχρεωτικής καραντίνας πέρασαν και η ίδια, έχοντας συνειδητοποιήσει πόσο τυχερή είναι που η περιπέτεια αυτή είχε αίσιο τέλος για την ίδια, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της κάποιες σκέψεις της σχετικά με όλο αυτό που πέρασε.Την Πέμπτη έκανε τον περίπατό της στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη και ανήρτησε μια όμορφη φωτογραφία με φόντο το υπέροχο αυτό μνημείο, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση .. Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε , να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε. Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια. Πόσον καιρό να ζεις μακριά από φίλους ; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη . Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα - ούτε είναι απλή ίωση!Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακρυά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές - αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου..».

Σημειώνεται ότι θετικός στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και ο σύντροφός της Χριστίνας Πολίτη, Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση