ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Χριστίνα Κολέτσα μιλά πρώτη φορά για τη συναυλία στα κατεχόμενα

«Πάντα θα είμαι στη σωστή πλευρά...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Αποκαλύψεις στα πλαίσια της εκπομπής «Breakfast@star» έκανε η Χριστίνα Κολέτσα, αφού έπαιξε «Θάρρος ή αλήθεια» με την Μαίρη Αργυριάδου, με αφορμή τις ανάγκες της στήλης της εκπομπής.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική της, αλλά και για τα επαγγελματικά, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη συναυλία της, που επρόκειτο να γίνει στα κατεχόμενα.

Όπως εξήγησε, της είχαν κάνει πρόταση για συναυλία στην Κύπρο, χωρίς να της ξεκαθαρίσουν, αν θα είναι στην ελεύθερη πλευρά του νησιού ή στα κατεχόμενα κι έτσι δέχθηκε. Όταν πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν αφίσες της στα κατεχόμενα, όπου και επρόκειτο να γίνει η συναυλία, απάντησε ότι πάντα θα είναι στη σωστή πλευρά και δεν πραγματοποίησε την εμφάνισή της.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Στην ερώτηση ''ποιο είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, που έχει να κάνει σεξ'' η Χριστίνα Κολέτσα απάντησε: «Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο. Το κράτησα..», ενώ αποκάλυψε ότι αυτήν την περίοδο είναι σε σχέση, χωρίς ωστόσο να λέει το όνομα του συντρόφου της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση