ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Η συγκινητική ανάρτηση της Σάβιας Ορφανίδου

Μήνυμα συμπαράστασης στον Ευθύμιο Δίπλαρο

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μήνυμα συμπαράστασης στέλνει η Σάβια Ορφανίδου στον Ευθύμιο Δίπλαρο, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές με την οικογένειά του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο βουλευτής του ΔΗΣΥ την Πέμπτη (16/09) με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στο instagram η σύζυγός του, Αργυρώ Ροτσίδου, περνά μία πολύ δύσκολη δοκιμασία, η οποία αφορά την υγεία της.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του και της αφιέρωσε το γνωστό τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου, με τίτλο ''Δε φοβήθηκα'', ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Αφιερωμένο σε σένα αγάπη μου, που μου απέδειξες πόσο δυνατή ήσουν στις δυσκολίες… Με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα δώσουμε μαζί, αυτήν, την πιο δύσκολη μάχη…».

Λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, σε ανάρτησή της στο facebook στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον Ευθύμιο Δίπλαρο και την οικογένειά του. Σε αυτήν αναφέρει: «Να σας ενημερώσω ότι σήμερα προέδρευσα της Επιτροπής Υγειας καθότι ο συνάδελφος Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας Ευθύμιος Δίπλαρος είναι στο εξωτερικό όπου συμπαραστέκεται στην απρόσμενη περιπέτεια υγείας της συζύγου του. Εκ μέρους όλης της Επιτροπής, όλων των συναδέλφων του Κοινοβουλίου, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη μας στον Ευθύμιο Δίπλαρο και στην οικογένειά του, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει και αναμένουμε να επιστρέψει πίσω στην Κύπρο υγιής η γυναίκα του το συντομότερο δυνατόν». 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση