ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της

Όσα είναι γνωστά για τη σχέση της παρουσιάστριας με την Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου

Μία εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη, είδε η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου στον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram και την αποθέωσε!

Ποια εμφάνιση της Ελένης λάτρεψε η μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου και παρόλο που δεν συνηθίζει να σχολιάζει στο Instagram αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και αποθέωσε τη νύφη της!

Πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα πουά φόρεμα να βάλει στην εκπομπή της, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα και φορώντας υπέροχα σκουλαρίκια… Αυτή την εμφάνισή της, είδε η κυρία Μαντζίκα και… έγραψε το δικό της σχόλιο.


Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου

Η παρουσιάστρια, όπως έχει πει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της, έχει άριστες σχέσεις με τα πεθερικά της, με την Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου και τον Δημήτρη Παντζόπουλο.

Η κυρία Λιλίκα η οποία έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram, ακολουθεί την Ελένη και κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της και δεν είναι λίγες οι φορές που και η παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθεράς της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες της.

H Eλένη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και πολλές φορές σχολιάζει τις φωτογραφίες της στο instagram της.

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, η μαμά του Μάκη και πεθερά της Ελένης, λατρεύει τις φωτογραφίες που απεικονίζουν το απέραντο γαλάζιο ή τα τοπία και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα στο Instagram της!
Αυτή τη φορά λοιπόν αποθέωσε τη νύφη της και δείτε στην παρακάτω gallery το σχόλιό της στο instagram, αλλά και την εμφάνιση που λάτρεψε!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση