ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η κυρία Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου!»

Το «ξέσπασμα» γνωστής παρουσιάστριας και η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη

Για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή τις δηλώσεις της πρώτης για την τηλεόραση και το γεγονός ότι δεν της επέτρεπε να είναι ο εαυτός της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε σε έναν σχολιασμό που είχαν κάνει για την κόρη της, σε εκπομπή που παρουσίασαν στο παρελθόν, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Κατόπιν ερώτησης, που δέχθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη είπε αρχικά: «Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους».

Η Ζήνα Κουτσελίνα συνέχισε λέγοντας: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω. Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Ακολουθεί απόσπασμα με τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή ''Πρωινό Σουσου'':

Λίγες ώρες μετά η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη και μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», είπε ότι εξεπλάγην αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου». Τέλος η Μαίρη Συνατσάκη κατέληξε: «Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα" εκείνης της εποχής».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση