ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κατερίνα Καινούργιου αποθεώνει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η αναφορά της παρουσιάστριας στον πρώην της

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Πολ Ευμορφίδη για το Dragon’s Den, αποκάλυψε πως έγινε πρόταση στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, να συμμετάσχει στο ριάλιτι.

Η παρουσιάστριαμίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην της λέγοντας: «Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος αλλά εδώ πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος».

Και τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία… Θες και το ριάλιτι… Τέλος πάντων. Εγώ, προσωπικά, αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα θέλω να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εδώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το ναι».

Μετά το ρεπορτάζ για το ποιος τελικά θα αντικαταστήσει τον Πολ Ευμορφίδη στον δεύτερο κύκλο του Dragon’s Den, η Κατερίνα είπε: «Α, αυτοί οι δυο κύριοι θα είναι; Ευτυχώς δεν πήγε ο Φίλιππος».

ΠΗΓΗ: gossiptv

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση