ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Η Ιωάννα Τούνη «ξεσπά» και απαντά στον 35χρονο μηνυτή της

«Αν νιώθει θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο»

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί και πάλι τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη με αφορμή το revenge porn video της που κυκλοφόρησε πριν κάποια χρόνια και για το οποίο έχει κινηθεί νομικά.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, έχει ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στην ίδια και τον έναν από τους δυο άντρες που εμφανίζονται στο εν λόγω βίντεο καθώς μετά την δημοσιοποίηση του ονόματός του από την ίδια, ο ίδιος κινήθηκε νομικά εναντίον της ισχυριζόμενος πως και εκείνος είναι θύμα της όλης υπόθεσης.

Πριν λίγη ώρα, η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram αναφέρθηκε και πάλι στην συγκεκριμένη υπόθεση γράφοντας πως αν ο 35χρονος Μ.Κ τον οποίο κατήγγειλε δημόσια νιώθει θύμα όπως και εκείνη, τότε θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία του τρίτου ατόμου που τράβαγε το βίντεο.

«Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη.

Πηγή: tlife.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση