ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η γυναίκα μου δυσκολευόταν, όταν έπρεπε, να παίξω ερωτικές σκηνές..»

Η αποκάλυψη γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' βρέθηκε την Πέμπτη (9/11) ο Μελέτης Ηλίας.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά ''Το Προξενιό της Ιουλίας'', μίλησε για πολλά και εκτός από τα επαγγελματικά του, αναφέρθηκε και στα προσωπικά του, μιλώντας για τη σύζυγό του, με την οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, αλλά και για τις πρακτικές που ακολουθεί για να μην ζηλεύει εκείνη τις συναδέλφους του στις ερωτικές σκηνές.

Όπως ανέφερε αρχικά: «Παλαιότερα τον πρώτο καιρό η γυναίκα μου δυσκολευόταν όταν έπρεπε να παίξω ερωτικές σκηνές με συναδέλφους. Μετά βρήκα ένα κόλπο…».

Συνεχίζοντας ο γοητευτικός ηθοποιός είπε: «Γνωρίζω τις συμπρωταγωνίστριές μου στη γυναίκα μου, κάνουμε ένα ωραίο φαγητό και ουσιαστικά καταλαβαίνει ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο και έρχεται η στιγμή να φιληθείς, δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσεις τίποτα γιατί είναι 17 άνθρωποι του συνεργείου από πάνω και να θέλεις κάπως να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, δεν υπήρχε περίπτωση να το πετύχεις. Την Ευγενία την Ξυγκόρου δεν την έχω πάει ακόμα για φαγητό. Η Μαρία Ναυπλιώτου πίνει νερό στο όνομα της γυναίκας μου..».

Τέλος, όπως είπε ο Μελέτης Ηλίας αναφερόμενος στον εαυτό του: «Εγώ ήμουν πάρα πολύ ζηλιάρης…Τα τελευταία χρόνια από την καραντίνα και μετά μου έφυγε. Αυτό δεν είναι τόσο καλό».

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση