ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η φωτογραφία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στα γυρίσματα της σειράς «Famagusta»

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά, με τίτλο ''Famagusta'', δημιουργοί της οποίας είναι το γνωστό πετυχημένο τρίδυμο, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο, με πρωταγωνιστές πετυχημένους ηθοποιούς, που έχουν διαγράψει πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, με τον Ανδρέα Γεωργίου να δημοσιεύει το μεσημέρι της Τρίτης (26/09) ένα κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνονται οι δυό τους να διαβάζουν το σενάριο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε: «Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο Famagusta. Στον ρόλο της ηρωίδας Χαρίτα Μάντολες».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

 

Η σειρά αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα με τη νέα σεζόν και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα θίγει το θέμα των αγνοούμενων μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Βασίζεται σε αληθινές ιστορίες, που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, για να δημιουργηθεί αυτή η σειρά, η οποία θα αποτελείται από 24 επεισόδια.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση