ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για το Νίκο Σεργιανόπουλο

Της είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη πριν τη δολοφονία του

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες με΄ρες από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία συγκλόνισε τον κόσμο.

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το γεγονός αυτό, προέβαλε ένα αφιέρωμα στην εκπομπή της κι αποκάλυψε ότι η ίδια νιώθει, πως ο ηθοποιός είναι ακόμα ζωντανός. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια: «Δεν είναι πολύ ευχάριστο το θέμα. Το πρόσωπο, για το οποίο θα μιλήσουμε είναι ένα πρόσωπο που είναι σαν να υπάρχει ακόμα κοντά μας και ας έχουν περάσει 15 χρόνια. Κοιτούσα το θέμα και δε μπορούσα να πιστέψω, ότι έχουν περάσει 15 χρόνια, γιατί στο δικό μου μυαλό μου είναι σαν να έγινε πριν από πέντε χρόνια.Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο και πολύ άσχημο. Και μιλάω για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 15 χρόνια. Ένας ηθοποιός που επειδή τον βλέπουμε ακόμα και σήμερα σε σειρές δεν μας αφήνει να κρατήσουμε αποστάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι 23 μέρες πριν από το έγκλημα, ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε παραχωρήσει την τελευταία του συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση