
Beautiful People team
Την Έλενα Μαυρίδου υποδέχεται η Ιωάννα Παππά στην εκπομπή "Μαμά-δες" που θα προβληθούν στην ΕΡΤ το ερχόμενο Σάββατο.
Στο απόσπασμα που προβλήθηκε την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο "Happy Day" βλέπουμε την ηθοποιό να μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Λάλο.
"Το διαζύγιο είναι κάτι δύσκολο. Ακόμα κι αν καταλήξει να είναι ένα καλό διαζύγιο, γιατί οι άνθρωποι έχουν την ωριμότητα να το διαχειριστούν ή να ξεπεράσουν πράγματα και να είναι ενωμένοι κι αγαπημένοι με κάποιο τρόπο.
Στην αρχή ένα διαζύγιο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν είναι αναίμακτο όσο και να θέλουμε. Δεν είναι σαν τις ταινίες ένα διαζύγιο. Τα πράγματα θέλουν δουλειά για να μπορέσουν να φτάσουν σε καλό δρόμο" ακούγεται να λέει η Έλενα Μαυρίδου.
Δείτε το βίντεο εδώ