
Beautiful People team
Για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή παραχώρησε δηλώσεις η Ειρήνη Μουρτζούκου στην Τατιάνα Στεφανίδου, όπως είδαμε το απόγευμα της Δευτέρας στην πρεμιέρα για το νέο «Power Talk» του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε εντός της φυλακής πριν από μερικά 24ωρα.
Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Μουρτζούκου επισήμανε στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πως «ναι, μου επιτέθηκε συγκρατούμενη μου. Η μητέρα του Άγγελου. Μου πέταξε τη τζαμαρία πάνω μου. Μεγάλη ιστορία τώρα».
Τατιάνα Στεφανίδου: Θέλω με το χέρι στη καρδιά να μου πεις γιατί λες τώρα ότι η Πόπη πείραξε το παιδί. Αφού μου είχες πει πάρα πολλές φορές ότι η Πόπη δεν είχε σχέση με αυτό.
Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν μπορώ να σας πω. Αλήθεια δεν μπορώ να σας πω. Θέλω να το πω μόνο στη Φωτεινή. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα και θα είναι μόνη της, θέλω να μιλήσω μαζί της.
Τ. Σ.: Έχεις συναισθηματικό δεσμό με τη Φωτεινή; Νιώθεις ότι έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει; Ότι έχεις μια οικογένεια;
Ε. Μ.: Ναι και ξέρω ότι θα καταλάβει.
Τ. Σ.: Με την Πόπη θέλεις να συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί σου; Θέλεις να σου δίνει σημασία; Θέλεις να είναι εκεί;
Ε. Μ.: Δεν ξέρω πλέον τίποτα. Αλήθεια. Έχω ακούσει πολλά σήμερα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αλήθεια. Έχω ακούσει πάρα πολλά.
Τ. Σ.: Τι έχεις ακούσει;
Ε. Μ.: Δεν θέλω να απαντήσω.
Τ. Σ.: Ειρήνη, θέλω να μου πεις αλήθεια.
Ε. Μ.: Να σου πω και εγώ τι θέλω; Τον Παναγιωτάκη πίσω. Γίνεται; Πιστεύω με αυτό να κατάλαβες πολλά. Θέλω τον Παναγιωτάκη πίσω. Ο κόσμος να χαλάσει. Και θα γυρίσω Γη και ουρανό Τατιάνα για αυτό το παιδί. Στο ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό. Μέχρι τώρα, έτρεξα μόνο για αυτόν και θα συνεχίσω να τρέχω για αυτόν. Έχασα τη ζωή μου για αυτό το παιδί.
Δείτε το σχετικό βίντεο: