ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δημόσια εξομολόγησή της Ελεονώρας Μελέτη

«Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε μια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Σε ανάρτησή της το βράδυ της Τετάρτης (31/05) η παρουσιάστρια δύο φωτογραφίες, γύρισε τον χρόνο πίσω και σχολίασε μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου: «Σαν σήμερα το 2017 έκανα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Πάγωσα το χρόνο. Έχοντας κλείσει τα 38, κατέψυξα όπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τα ωάρια μου, κάνοντας του ένα σπουδαίο δώρο. Πριν από 6 χρόνια το θέμα της κρυοσυντήρησης ήταν ακόμα λίγο… αμήχανο. Δεν το πολύ μοιραζόσουν με τρίτους γιατί οι άλλοι σε έβλεπαν λίγο ωσάν … «κακομοίρα». Που σε έχουν πάρει τα χρόνια κ δεν έχεις παιδί, που τα έχεις όλα αλλά δεν έχεις ένα σύντροφο να κανείς οικογένεια, που τι τις ήθελες τις καριέρες κ τα άφησες όλα πίσω!

Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά τη διαδικασία! Η ανακούφιση , η ικανοποίηση, η χαρά, η ξεγνοιασιά είναι μερικά από τα συναισθήματα που θυμάμαι να νιώθω! Στη δεύτερη φωτογραφία, είναι η «αναμνηστική» που λένε, από τα αυγουλάκια. Στη στέλνουν με mail, κάτι σαν οικογενειακή φωτογραφία! Ακόμα δεν τα έχω χρειαστεί. Έμεινα εγκυος φυσιολογικά, δυο μηνες μετά. Έχω χρόνο όμως να τα χρειαστώ όποτε θέλω, κ αυτά θα είναι εκεί να περιμένουν!

Ποτέ δεν θα σταματήσω να φωνάζω, με τη πρώτη ευκαιρία , το σπουδαίο δώρο που έχει χαρίσει σε μας τις γυναίκες η επιστήμη. Ένα δώρο σε όλες! Σε εκείνες που θέλουν να το καθυστερήσουν, σε εκείνες που δεν έρχεται, εκείνες που δεν μπορούν , εκείνες που αρρώστησαν, που δεν θέλουν ακόμα, που κάνουν καριέρα, που δεν έχουν σύντροφο, που δεν το αποφασίζουν, που δεν έχουν τις συνθήκες».

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αλεξάνδρα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση