ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Δέσποινα Βανδή δε θα σας λείψει καθόλου...»

Η δήλωση γνωστού Έλληνα και ο λόγος πίσω από αυτή..

Το «Γεια» γίνεται μιούζικαλ, από το οποίο όμως θα λείπει η Δέσποινα Βανδή. Ο Φοίβος, όμως, εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι: «Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου, γιατί η Δέσποινα υπάρχει στο DNA της παράστασης και όλων των τραγουδιών, είναι παντού. Δηλαδή, ό,τι και να ακούσετε θα θυμάστε τη Δέσποινα. Την έχω ήδη καλέσει τη Δέσποινα. Τσακωμός δεν υπήρξε ποτέ με τη Δέσποινα, την αγαπάω πολύ και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά με τη Δέσποινα επί 17 συναπτά χρόνια, που αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα, κανένας τσακωμός».

Ο Φοίβος αποκάλυψε ότι την περίοδο κυκλοφορίας του ''Γεια'', τον κυνηγούσαν οι Ρομά επειδή θεωρούσαν ότι έκλεψε τη φωνή του παιδιού τους για τη λέξη «γεια» που ακούγεται στο ομώνυμο τραγούδι.

«Είναι αυτός ο δίσκος που κοιμόμουν επί 3 μήνες στο στούντιο κάτω σε μια μοκέτα. Αν με ανοίξουν κάποτε θα βρουν στους πνεύμονές μου τα χνούδια της μοκέτας εκείνης. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, ο Βασιλιάς, ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού του -το «Γεια» που ακούγεται το παιδάκι είναι από μία οικοθήκη που είναι ένας Ινδός ο οποίος μιλάει και καταλήγει σε ένα «γεια» κι εμένα μου άρεσε αυτό και το έκοψα», λέει ο Φοίβος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση