ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Βίκυ Καγιά παίζει τον ρόλο μιας trash παρουσιάστριας!»

Το «καρφί» γνωστού Έλληνα

Καλεσμένος του Κωνσταντίνου Καμέα στην εκπομπή ''Status'' βρέθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM, αλλά και στη Βίκυ Καγιά και οι ατάκες του σίγουρα θα σχολιαστούν.

Αρχικά, μιλώντας για τη Βίκυ Καγιά, η οποία είναι μία εκ τω 3 κριτών του ριάλιτι μόδας, είπε: «Μέσα από το GNTM η Βίκυ Καγιά μπήκε σε ένα τριπάκι και αυτή, αναγκαστικό, το οποίο συμβαίνει όταν πληρώνεσαι πάρα πολύ καλά και μια παραγωγή σε βάζει να παίζεις έναν ρόλο. Έπαιξε έναν ρόλο και αυτή την φορά δεν ήταν του μοντέλου, που έκανε με επιτυχία. Ήταν ο ρόλος μιας παρουσιάστριας στην ουσία trash. Γιατί, αν αφαιρέσουμε από αυτή την εκπομπή την παρουσιάστρια και έναν δύο από την επιτροπή, που έχουν κάνει κάποια καριέρα κάπως πιο σημαντική, όλο το υπόλοιπο της εκπομπής αυτής είναι μια trashίλα. Είναι μια εκπομπή που θα μπορούσε να την λέγαμε trash παλιότερα».

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφερόμενος γενικότερα στο GNTM και την παραγωγή του είπε: «Ευτυχώς δεν μου έγινε η πρόταση και την γλίτωσα! Γιατί δεν ξέρω αν θα ήταν καλό στην καριέρα που έχω κάνει μέχρι τώρα να ξεφτιλιστώ έτσι. Ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε και δεν έγινε μια τέτοια πρόταση σε μένα. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ trash, είναι. Αυτά που βλέπαμε και έκανε με επιτυχία η Αννίτα, που τους έφερνε στην εκπομπή και ξεφτιλίζονταν , το ίδιο γίνεται και σε αυτή την εκπομπή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό, μην τρελαθούμε».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση