ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Βίκυ Καγιά είναι μία στρίγγλα!»

Η «φαρμακερή» ατάκα γνωστού Έλληνα κατά τη διάρκεια εκπομπής

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε το σαββατοκύριακο, που μας πέρασε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων σχολίασε τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει υπερβολικός με κάποια πρόσωπα της showbiz, ωστόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ''Δάγκωσε τη γλώσσα σου'', ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε «έξω από τα δόντια» αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αυτή τη φαρμακόγλωσσα, τη Ζενεβιέβ δεν την αντέχω εγώ! Δεν αντέχω αυτή τη μούρη! Τη λατρεύω τη Σοφία Χατζηπαντελή... [...] Αν έφτιαχνα μια επιτροπή στο GNTM, θα έπαιρνα οπωσδήποτε τον Λάκη Γαβαλά, γιατί θα παίζαμε καλό τένις. Και ο Λάκης είναι ανεξέλεγκτος, οπότε μαζί μου, θα ήταν τέλειο, γιατί θα ήταν όλο χιούμορ, θα περνάγαμε ωραία. Τη Βίκυ Καγιά, όπως είναι τώρα, αποκλείεται! Μια στρίγγλα είναι η Βίκυ! Προσπαθεί να κάνει τη στρίγγλα! Όχι, είναι ανυπόφορη η Βίκυ πραγματικά. Την αγαπώ πολύ, το ξέρει, αλλά είναι ανυπόφορη. Δεν κάνει η Βίκυ!».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση