ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Barbie γίνεται ελληνική... ερωτική ταινία

Μήπως μετά από αυτήν θα ξεχάσουμε την Margot Robbie και τον Ryan Gosling;

Η νέα ταινία "Barbie" έχει κατορθώσει να γίνει η πιο πολυσηζυτημένη παραγωγή της εποχής μας, με την ίδια να έχει επηρεάσει αρκετούς τομείς, πριν καν την πρεμιέρα της - με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, τον κόσμο της μόδας. Και όπως φαίνεται, η επιρροή της δεν σταματά εκεί! Κάθε άλλο μάλιστα, αφού πρόσφατα η ταινία έχει εμπνεύσει ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής SugarBabesTV και πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες και παραγωγή της εταιρείας Ίνα Ινάκι και ο Τεό πήραν την απόφαση να μεταφέρουν την blockbuster ταινία των ημερών στον κόσμο του πορνό, ενώ ήδη έχουν βρει το καστ της παραγωγής τους. Συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Sugarbabes, στους κεντρικούς ρόλους της ελληνικής εκδοχής της Barbie, θα δούμε την Christy White, την οποία παρακολουθήσαμε μέσα από το GNTM, ενώ την είδαμε να κλέβει την παράσταση και στα πρόσφατα ελληνικά βραβεία ερωτικού κινηματογράφου, και τον Φίλιππο Αρβανίτη που είδαμε στο Power of Love, γνωστό και ως Sakis Dermatis.

Βάση του ελληνικού Τύπου, η εταιρεία παραγωγής επιθυμεί με αυτή την ταινία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα AVN, τα Όσκαρ του ερωτικού κινηματογράφου που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση