ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει: «Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη...»

Όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' παραχώρησε την Παρασκευή, 24 Ιουνίου η Αθηνά Οικονομάκου.

Η γνωστή ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer μίλησε μεταξύ άλλων για την μητρότητα και την καθημερινότητά της με τα παιδιά, ενώ αποκάλυψε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στην επιλόχειο κατάθλιψη. Όπως χαρακτηριστικά ανε΄φερε: «Δεν είναι άπλα τα πράγματα για μία εργαζομένη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν. Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά».

Τέλος, αναφερόμενη αρχικά στη γέννηση του πρώτου παιδιού της, του Μάξιμου, είπε: «Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την μικρή Σιέννα - Ηλέκτρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση