ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αποκάλυψη του Στέλιου Κουδουνάρη για την Ιωάννα Τούνη

«Ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube.

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Τούνη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσω του ''My Style Rocks''. Όπως ανέφερε αρχικά: «Περίμενα την εξέλιξη της Ιωάννας Τούνη μετά το παιχνίδι. Δεν ήξερα ακριβώς, πού θα φτάσει η κοπέλα, που είναι σήμερα η top influencer, αλλά φαινόταν ότι έχει ένα άστρο.. Γι' αυτό και στο ''My Style Rocks'', ενώ δεν είχε ιδιαίτερο στυλ σε ρούχα, εξελισσόταν ωραία και παρέμεινε».

Στη συνέχεια ο Στέλιος Κουδουνάρης προχώρησε σε μία αποκάλυψη λέγοντας: «Την Ιωάννα ήμασταν έτοιμοι να τη διώξουμε στην πρώτη αποχώρηση του πρώτου κύκλου και για κάποιον λόγο, την κρατήσαμε. Από τη δεύτερη εβδομάδα, άλλαξε όλη η ροή της Ιωάννας και χαίρομαι για αυτή και όσα έχει καταφέρει».

Τέλος, μίλησε για τον εαυτό του και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και το bullying που δέχτηκε, λέγοντας: «Ήμουν στην παρέα των εσωστρεφών. Βασικά ήμουν κάπου στη μέση. Η τοξική αρρενωπότητα υπάρχει και σίγουρα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει. Εγώ όταν ήμουν μικρός, δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και τέτοια, δεν μου άρεσαν... Εγώ ζωγράφιζα στα βιβλία μου ή νυφικά στις φίλες μου. Στα άλλα παιδιά, αυτό φαινόταν ασυνήθιστο κι υπήρχε ένας αποκλεισμός και μια ειρωνεία. Ήμουν όμως, τόσο θωρακισμένος που δεν το αισθανόμουν».

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση