ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Παρασκευή χορεύει τσιγγάνικα και δηλώνει περήφανη

Δείτε το βίντεο

Δέσποινα Άσπρου

H Παρασκευή Κερασιώτη η οποία είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο την είδαμε να χορεύει τσιγγάνικα.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα, κουνιέται υπό τους ήχους τσιγγάνικων τραγουδιών και στη λεζάντα της ανάρτησής γράφει: «Πόσο αγαπώ την καταγωγή μου».

Με αφορμή την ανάρτησή της, να θυμίσουμε πως στο εισαγωγικό της βίντεο στο GNTM 3, στο οποίο έφτασε μέχρι και τον τελικό, είπε: «Με λένε Παρασκευή Κερασιώτη. Μένω στην Πάτρα με την οικογένειά μου και είμαι τσιγγάνα. Έχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, ακόμη και στο σχολείο όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου, ακόμη και σήμερα στο λεωφορείο ή σε κάποιο μαγαζί που πάω μπορεί να με κοιτάξουν κάπως. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουν αυτό και είναι ρατσιστές απέναντί μας. Όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά είμαστε διαφορετικοί.

Έχω ζήσει σε καταυλισμό με την οικογένειά μου πριν πολλά χρόνια Πλέον έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και ζούμε κανονικά στα σπίτια μας και σχολείο έχουμε πάει, και δεν παντρευόμαστε από μικρές. Είναι ένα έθιμο των τσιγγάνων αυτό, το ότι παντρεύονται από μικρές. Εμένα προσωπικά δε μου αρέσει και στη δική μου οικογένεια δεν παντρευόμαστε από μικρές».


Δείτε το βίντεο:

@paraskevi.kerasioti

Ποσο αγαπώ την καταγωγή μου

πρωτότυπος ήχος - xristinaa_mpilis.11

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση