ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GNTM: Αυτή είναι η τελική 20αδα που μπαίνει στο σπίτι

Ποιοι πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση;

Κι από 40… έγιναν 20! Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model» παρακολουθήσαμε την πρώτη φωτογράφιση, όπου γυναίκες και άντρες φόρεσαν τα λευκά μαγιό τους προκειμένου να αποδείξουν στους κριτές ότι αξίζουν να μπουν στο σπίτι.

Στο τέλος του επεισοδίου, οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης, ανακοίνωσαν την τελική 20αδα που μπαίνει στο σπίτι του GNTM.

Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης είναι τα είκοσι μοντέλα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, με τελική κατάληξη τον μεγάλο τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Πώς αντέδρασε ο Λιάγκας - Bívτεo

Επικό σκηνικό στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας της έδωσε αυτοκίνητο κι εκείνη έβλεπε Φαίη Σκορδά – «Έλα… οικογένεια ήταν κι αυτό!»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η τηλεθέαση

Σε σoκ στον ΑΝΤ1

Τι νούμερα έκανε ο Λιάγκας στο Πρωινό όταν εμφανίστηκε η Αντωνά
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ δεν το γνώριζε κανείς, ποια είναι

Σε σoκ η Καινούργιου

Ρώτησε την καλεσμένη της για τον σύζυγό της και εκείνη αποκάλυψε πως χώρισε – Βίvτεο
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ