ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωστός πολιτικός χώρισε μετά από 30 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Όσα ήρθαν στην επιφάνεια

Δέσποινα Άσπρου

«Βελούδινο» διαζύγιο για τον βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλο και την πλέον πρώην σύζυγό του, Βίβιαν.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝ time», το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους στη προσωπική του ζωή έπειτα από περίπου τριάντα χρόνια έγγαμου βίου κι έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά. Ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν ήμουν ακόμη διπλωμάτης και η είσοδός μου στην πολιτική έγινε το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου του 1993, στη δεξίωση του γάμου μας, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μαζί με τις ευχές του, μου ανακοίνωσε ότι από την επομένη θα ήμουν υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Έτσι ναυάγησε και το ταξίδι του μέλιτος, που τελικά έγινε δέκα χρόνια μετά. Δεν σας κρύβω ότι σε όλη αυτή την ωραία και δυναμική περιπέτεια της πολιτικής, και με δεδομένες τις δυσκολίες και την πίεση, που αυτή σε μεγάλο βαθμό ασκείται και στην οικογένεια, οφείλω πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό μου» είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τη σύζυγό του στα «Παραπολιτικά», τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σε άλλη του συνέντευξη, αναφερόμενος στους δύο γιους του, Φίλιππο και Ιάσονα, ο πολιτικός σημείωσε: «Η σχέση μας είναι ιδανική. Έχουν μεγαλώσει πια. Είκοσι επτά ο Φίλιππος και είκοσι τεσσάρων ο Ιάσονας. Ο Ιάσονας ετοιμάζεται για τα μεταπτυχιακά του και ο Φίλιππος ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεγάλη επιτυχία και ξεκίνησε ήδη τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Εκείνο όμως που τους ξεχωρίζει είναι οι εξαίρετοι χαρακτήρες τους. Σε αυτό καθοριστική η συμβολή και των δυο μας, ιδιαίτερα της Βίβιαν».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση