ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του

Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μπορεί η ημέρα του γάμου να είναι σημαντική στη ζωή κάθε ανθρώπου και οι περισσότεροι να θέλουν να έχουν κοντά τους γονείς τους και άλλους αγαπημένους ανθρώπους, ωστόσο υπάρχει κάποιος τραγουδιστής, που απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοντολάζο, ο οποίος έλειπε από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (4/06) στο Πόρτο Ράφτη.

Πατέρας και κόρη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια, με το χάσμα ανάμεσά τους να είναι αγεφύρωτο, αφού δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Η «Άντζυ», όπως την αποκαλούν, φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Σοφία. Παρότι, οι δύο αδερφές έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, με τη Σοφία να δίνει το παρών στο γάμο, ο Δημήτρης Κοντολάζος δεν εμφανίστηκε να δει την κόρη του νύφη.

Τέλος, σε επικοινωνία που λέγεται πως είχε η εφημερίδα με τον τραγουδιστή, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και απάντησε μόνο: «Να είναι ευτυχισμένη».

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση