ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Πανουσόπουλος: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του

Καταρρακωμένη η σύζυγός του, Μπέτυ Λιβανού - Σε αναπηρικό αμαξίδιο η Πιστιόλα! (Φωτογραφίες)

Beautiful People team

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του σκηνοθέτη, κινηματογραφιστή και σεναριογράφου, Γιώργου Πανουσόπουλου, σήμερα 12 Μαρτίου.

Ο δημιουργός, που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, ήταν σύζυγος της ηθοποιού Μπέτυς Λιβανού και πατέρας τριών παιδιών και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Ο Γιώργος Πανουσόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 και από νωρίς ασχολήθηκε με την τέχνη. Σπούδασε κινηματογράφο και φωτογραφία στο εξωτερικό και ξεκίνησε την πορεία του ως διευθυντής φωτογραφίας, πριν περάσει στη σκηνοθεσία και τη δημιουργία ταινιών.

Συγκλονισμένη η κόρη του, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου

Στην προσωπική του ζωή είχε κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τη χορεύτρια Ελένη Μπουρμπουχάκη, ενώ αργότερα παντρεύτηκε τη γνωστή ηθοποιό Μπέτυ Λιβανού. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, τη Μαργαρίτα και τη Δέσποινα.

Η Μπέτυ Λιβανού και ο Γιώργος Πανουσόπουλος γνωρίστηκαν όταν εκείνος εργαζόταν ακόμη ως οπερατέρ και σύντομα ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί για περισσότερα από 50 χρόνια, δημιουργώντας μια δυνατή οικογένεια.

Η ίδια εμφανίστηκε συντετριμμένη σήμερα στην κηδεία του, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κηφισιάς.

Στο τελευταίο αντίο, μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε και η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα.

«Έχω αρχίσει να έχω δυσαρθρία. Είμαι τελειομανής και με τσαντίζει ο εαυτός μου. Έπαθα Πάρκινσον μετά το εμβόλιο, σε μία εβδομάδα. Από αεικίνητη έγινα μία ανάπηρη γυναίκα. Δεν ξέρω αν ήταν το εμβόλιο ή ο ίδιος ο covid. Το σοκ ήταν μεγάλο».

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πέφτουν οι δυνάμεις σου και να θέλεις να πεθάνεις στο σανίδι. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό και τους συνάδελφους σου. Με το Πάρκινσον δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω και να γράψω. Δεν είμαι στο 100% και αυτό θέλει το θέατρο» είχε δηλώσει η Λουκία Πιστιόλα τον Οκτώβριο του 2024 στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ενώ μεταξύ άλλων εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Λάνθιμος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Βόμβα πριν λίγο στον ΑΝΤ1 - Τι αποκάλυψε ο Κουσουλός

Σoκ στην υπόθεση

Ο Πέτρος Κουσουλός «αδειάζει» και διαψεύδει την μητέρα της Μυρτούς
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Χαμός στο MEGA πριν λίγο

Χαμός στο MEGA

Η Σίσσυ Χρηστίδου «εισέβαλλε» άβαφη στο Buongiorno, διέκοψε την εκπομπή και έκανε αποκάλυψη βόμβα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σoκ στην υπόθεση - Τι αποκάλυψε ο Κουσουλός πριν από λίγο

Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός

«Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει, ελεεινοί ψεύτες»–Έκανε αποκάλυψη ξέσπασμα για Μυρτώ και διοίκηση νοσοκομείου Κεφαλονιάς ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
«Χρησιμοποίησε άλλη φρασεολογία»

Χαμός στο Πρωινό

Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Μπαλάσκα για τον τρόπο που μίλησε στον πατέρα της Μυρτούς (Βίντεο)
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ