ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη δήλωση μετά την αποχώρηση της Δούκισσας

«Της Εύχομαι τα καλύτερα..»

Την Κυριακή ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το "Πρωινό” του ΑΝΤ1, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να κάνει και την πρώτη της ανάρτηση και να ευχαριστεί για όσα πέρασε.

Την Δευτέρα και λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει κάποια λόγια για όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο. "Τώρα πρέπει να πούμε κάτι, πρέπει! Όπως γνωρίζετε φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει" είπε αρχικά.

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε στη συνέχεια: "Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους".

 Πηγή: yupiii.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση