Beautiful People team
Για τον Γιώργο Λιάγκα, το Πάσχα στην Τήνο δεν περιλαμβάνει μόνο κατάνυξη και επισκέψεις στην Παναγία, αλλά και την αγαπημένη του συνήθεια: τη θάλασσα.
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, που δηλώνει φανατικός υποστηρικτής των χειμερινών (και μη) βουτιών, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει το Αιγαίο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά Μόλις μαθεύτηκε η είδηση για το ζευγάρι λίγο πριν το Πάσχα
Το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 10 Απριλίου, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει έτοιμος για μια βουτιά στα καταγάλανα νερά του νησιού.
Με τη λεζάντα «Ώρα για βουτιά», επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά στους ακολούθους του πως η θάλασσα είναι το προσωπικό του καταφύγιο για αποφόρτιση, ανεξαρτήτως εποχής.





























