ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ»

Ο ηθοποιός και δημιουργός έστειλε μήνυμα θάρρους σε όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γιώργος Καπουτζίδης και για ακόμα μία φορά δίνει τα καλύτερα μηνύματα μέσω πρόσφατης συνέντευξής του. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ, ο ηθοποιός και δημιουργός, σε ένα σημείο της συνέντευξης, έστειλε μηνύματα θάρρους σε όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι».

«Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ», είπε αρχικά.

«Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο 48χρονος.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X