ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί η μητέρα του δεν πήγε στον γάμο του;

Η απουσία της τού «κόστισε» πολύ

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (24/09) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Πολλά τα αγαπημένα πρόσωπα, που έδωσαν το ''παρών'' στο χαρμόσυνο γεγονός, όμως μια απουσία, ήταν από τις πλέον ηχηρές και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μητέρα του γαμπρού. Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν μπόρεσε να δει τον γιο της γαμπρό, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του στο παρελθόν.

Ο ίδιος φυσικά και ήθελε να είναι εκεί, μαζί του και αυτό φάνηκε από τα λόγια που είπε, όταν μίλησε για εκείνη στους καλεσμένους. Φανερά συγκινημένος ανέφερε: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου…».

Με τη σειρά της, η σύζυγός του πρόσθεσε μιλώντας για την πεθερά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα, είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Happy Day» ο πρώην νικητής του Survivor αναγκάστηκε να ακυρώσει το bachelor του, καθώς «το Σάββατο πέρασαν τη μέρα στην εντατική στο πλευρό της μητέρας του».

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση