ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γενέθλια στη βεράντα της υπό το φως των κεριών, με θέα την Ακρόπολη για την Σίλια Κριθαριώτη

Δείτε τις φωτογραφίες

Τα γενέθλιά της, με ένα πολυτελές δείπνο στη βεράντα της, και τα αγαπημένα της πρόσωπα, γιόρτασε η Σίλια Κριθαριώτη.

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας και ο εφοπλιστής σύζυγός της, Νίκος Τσάκος, έχουν ένα υπέροχο σπίτι με θέα την Ακρόπολη, στο οποίο υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους για την ιδιαίτερη βραδιά.

Το «παρών» στα γενέθλια έδωσαν και τα τρία παιδιά του ζευγαριού που ζουν στο εξωτερικό -οι δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ που σπουδάζουν στην Αμερική και ο αδελφός τους, Παναγιώτης, που εργάζεται στο Λονδίνο-, αλλά και ο αδελφός της εορτάζουσας, Νίκος Κριθαριώτης.

 

Όπως αποκαλύπτουν σχετικά στιγμιότυπα που ήρθαν στο «φως» μέσω social media, Σίλια Κριθαριώτη και Νίκος Τσάκος ετοίμασαν για τους καλεσμένους τους ένα πολυτελές δείπνο, υπό το φως των κεριών, στη βεράντα του σπιτιού τους. 

Τα τραπέζια είχαν στολιστεί με μεγάλα κηροπήγια και σταφύλια, ενώ το μαγικό σκηνικό συμπλήρωνε η θέα στη φωταγωγημένη Ακρόπολη.

 

Από τα γενέθλια, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η τούρτα, η οποία ήταν λευκή με κόκκινες καρδιές, με τη Σίλια Κριθαριώτη να σβήνει τα κεράκια της περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση