
Beautiful People team
Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (19/7) ήταν ξεχωριστό για τον Χρήστο Χολίδη και την αγαπημένη του, Κατερίνα Γκιουζέλη, καθώς επισφράγισαν την αγάπη τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Ο τραγουδιστής, έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας με τη σύντροφό του, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Η τελετή έγινε σε έναν ειδυλλιακό χώρο, σε κτήμα στην Κερατέα, σε κλειστό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν φίλοι τους που βρίσκονται διαχρονικά στο πλευρό τους.
Πιστοί στην επιλογή τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, οι δύο ερωτευμένοι απέφυγαν κάθε είδους προβολή και έτσι διέρρευσαν ελάχιστα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή μέρα του γάμου τους.
Ωστόσο, μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήρθε στο φως μέσα από τον λογαριασμό του makeup artist, Προκόπη Μακριλάκη ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από τον πρώτο χορό του ζευγαριού. Σε αυτό ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά στη σύζυγό του το τραγούδι «Εσύ με συμπληρώνεις», συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.
prokopiosmakrilakis «Η αγάπη αυτή δεν είναι απλά λόγια, είναι ψυχή. Ο christos_cholidis τραγουδάει για την giouzelikat το “Εσύ με Συμπληρώνεις” – μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές μας. HolidisLoveStory DreamWedding πρωτότυπος ήχος - Prokopios Makrilakis