ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: «Χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν»

Η δήλωση που θα συζητηθεί

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έκανε δηλώσεις ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις εκπομπές της τηλεόρασης, και φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο ''Shopping Star'', που από φέτος το παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και στο ''My Style Rocks'' με τη Σοφία Χατζηπαντελή να αποτελεί το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής.

Αναφερόμενος στο ''Shopping Star'' και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο γνωστός σχεδιαστής είπε: «Στο Shopping Star τους είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο κι εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω, εκεί που ήταν το στούντιο. Λες να μην με ήθελαν στο My Style Rocks; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity...Την Ηλιάνα την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι, γιατί όλο αλλάζει».

Όσον αφορά στη Σοφία Χατζηπαντελή ο Λάκης Γαβαλάς είπε και η δήλωσή του σίγουρα θα συζητηθεί: «Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα, που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση