ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η αποκάλυψη για τον γάμο του

Όσα είπε ο τραγουδιστής

Tο απόγευμα της Τετάρτης 20/9 ο Φίλιππος Πλιάτσικας βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» και ανάμεσα σε αρκετές άλλες ερωτήσεις, δέχτηκε και μια σχετικά με την αναγγελία γάμου που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούνιο. Ο ίδιος, μη έχοντας λόγο να κρύψει κάτι, αποκάλυψε πως έκανε πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του.

«Αυτό βγήκε από σπόντα. Εγώ με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει, υπάρχει αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, πολύ διακριτικά, με λίγους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και μας είπαν εκεί ότι είναι υποχρεωτικό εκεί ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σε αγγελία ακόμα και για πολιτικό γάμο. Ο Δήμος μας είπε ότι αυτά δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά δεν ισχύει. Βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

λι΄Έπειτα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι η σύζυγός του ασχολείται, επίσης, με τη μουσική. «Στη σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι και εκείνη μουσικός, παίζει πιάνο είναι κλασική μουσικός και εκεί είναι που μαθαίνεις ο ένας από τον άλλο πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση