ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φερεντίνος - Χρηστίδου ξανά μαζί 13 χρόνια μετά!

«Γιατί με ζόρισες τόσο;»

Beautiful People team


Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου συναντήθηκαν μετά από 13 χρόνια, στον τηλεοπτικό αέρα. Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και η συνέντευξη αυτή δεν ήταν μόνο σπάνια, καθώς ο Χρήστος Φερεντίνος αποφεύγει να μιλάει δημόσια, αλλά και γεμάτη αναμνήσεις από την κοινή τους πορεία στο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που παρουσίαζαν στο παρελθόν στον ΑΝΤ1.

Η Σίσσυ Χρηστίδου άνοιξε τη συζήτηση με ένα αυθόρμητο παράπονο, λέγοντας του: «Γιατί με ζόρισες τόσο; Γιατί δεν δίνεις συνεντεύξεις;», με τον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά: «Δεν έχω τι να πω, τα αποφεύγω αυτά τα πράγματα. Δεν έχω πολλά να πω για τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις. Βαριέμαι αυτή τη διαδικασία».

Δείτε το βίντεο

Η κουβέντα γρήγορα γύρισε πίσω στον χρόνο, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει: «Έλεγα πριν "τι εννοείτε 13 χρόνια;". Σαν χθες μου φαίνεται! Στην πρεμιέρα είχαμε σκίσει. Ο Γιώργος και η Φαίη ήταν απέναντι. Πήγαμε πολύ καλά την πρώτη εβδομάδα. Η εκπομπή μας που θεωρήθηκε αποτυχημένη έκλεισε τη σεζόν με 25%».

Στον ίδιο χιουμοριστικό τόνο συνέχισε την κουβέντα και ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος δήλωσε: «50% είχαμε κάνει! Και ο Γιώργος με τη Φαίη… από κάτω! Τους είχαμε πατήσει τότε! Πανηγυρίζαμε!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το αποκάλυψε μετά τον σάλο με το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου

Μετά τον σάλο

Η Σίλια Κριθαριώτη έκανε την αποκάλυψη για το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου– Γιατί ήταν δύο τα φορέματα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σοκ τι έκανε

Γάμος Οικονομάκου

H απίστευτη κίνηση του γιου της Μάξιμου στον Τσερέλα μετά την τελετή-Δάκρυσε όλη η Πάρος
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Με κοινές αναρτήσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Είναι επίσημο!

Νατάσα Θεοδωρίδου και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις δυνάμεις τους στο NOX
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ