ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εύα Καϊλή: Τα πρώτα λόγια μέσα από τη φυλακή

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera

Τα πρώτα λόγια μέσα από τη φυλακή φέρεται να είπε η Εύα Καϊλή. Η ίδια συνεχίζει να βρίσκεται στις φυλακές των Βρυξελλών για το σκάνδαλο Qatar Gate και σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, την επισκέφθηκε πρόσφατα η ευρωβουλευτής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Deborah Bergamini.

Η Ελληνίδα πολιτικός φέρεται να είπε: «Είμαι αθώα, θα το αποδείξω. Αλλά δεν αισθάνομαι θύμα, αισθάνομαι τρόπαιο. Τρόπαιο μιας πολιτικής δίωξης, μέρος της οποίας είναι μια προκατάληψη εναντίον βουλευτών και πολιτικών από τη νότια Ευρώπη» και στη συνέχεια «ευχαρίστησε την επισκέπτριά της για το θάρρος της».

Σοκ προκάλεσε ωστόσο, η πληροφορία, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της Corriere della Sera, ότι η Εύα Καϊλή είπε στην Deborah Bergamini: «τις πρώτες έξι εβδομάδες σκέφτηκα την αυτοκτονία. Αρκετές φορές..». Με τη σειρά της η ευρωβουλευτής Bergamini, κάνει λόγο για «ακλόνητο τεκμήριο αθωότητας» και υπογράμμισε πως «η κόρη της (Καϊλή) δεν φταίει. Αντιθέτως, βιώνει μια διαλυμένη στοργή που θα έχει συνέπειες στη ζωή της».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση