ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξοργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Mε τα όσα ανέφερε πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, την οποία γνωρίσαμε με τον πιο τραγικό τρόπο, μέσα από την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι το 2020, συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη, και μας έχει ήδη αποδείξει πόσο δυνατή είναι και πως δεν το βάζει κάτω, ωστόσο φέρεται να είναι εξοργισμένη με τα όσα είπε πρώην συγκρατούμενη της δράστιδος της επίθεσης.

Η πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα μίλησε στο ''Πρωινό'' για τη συμπεριφορά της δράστιδος μέσα στη φυλακή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε. Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε».

Επιπλέον η πρώη συγκρατούμενη διέψευσε ότι η βιτριολίστρια είχε κλέψει ρούχα μέσα στη φυλακή, λέγοντας: «Δεν έχει ανάγκη να κλέψει αφού οικονομικά είναι μία χαρά. Συνεχίζει ακόμα να εργάζεται στην κουζίνα».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου και την εκπομπή ''Πρωινό'', ανέφερε πως η πελάτισσά του είναι εξοργισμένη με τη συνέντευξη της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, μιας και επιχειρείται να εξωραϊστεί η εικόνα της.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:

 

Βίντεο: tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση