ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Έξαλλος ο Τσαλίκης με φόντο το «Big Brother» - «Η συνέχεια στα δικαστήρια»

Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή

Ο ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε την Παρασκευή την επιστροφή του «Big Brother» με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την επιστροφή του reality προχώρησε σε ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με τον σταθμό.

Ο τραγουδιστής έδωσε.. ραντεβού με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ στα δικαστήρια μετά από αυτήν την εξέλιξη.

«Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε τα sites, τα blogs και εκπομπές ενώ είχα υπογράψει ένα πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Tελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης χωρίς να αναφέρει τα ονόματα των παρουσιαστών.

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση