ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δείτε το βίντεο με τον άγριο καυγά on air!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Οι πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα η σημερινή τυπική σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ήταν αφορμή για έναν απίστευτο καυγά, που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η εκπομπή ''Super Κατερίνα'' κάλυψε τη σύσκεψη και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα να «ανάψουν τα αίματα»..

Ακολουθεί ο εκρηκτικός διάλογος:

-Καινούργιου: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

-Μικρούτσικος: Δε μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα..

-Καινούργιου: Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;

-Μικρούτσικος: Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω, ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

-Καινούργιου: Είπα ότι ο Τσίπρας σαν άνθρωπος είναι πολύ συμπαθής.

-Μικρούτσικος: Μα δεν είμαι Τσίπρας!

-Καινούργιου: Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας, να μας πεις, ότι κάνουμε κάτι λάθος εδώ!

-Μικρούτσικος: Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει, να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω, κάτι ψάχνουν, την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου.

-Καινούργιου: Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω (στο κοντρόλ) είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση!

-Μικρούτσικος: Εγώ είπα, ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων, λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης!

-Καινούργιου: Εσύ μας στοχοποιείς, τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δε λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;

-Μικρούτσικος: Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…

-Καινούργιου: Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Κυριάκο (Μητσοτάκη) και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά!

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Βίντεο: tlife

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση