ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Elon Musk: «Έκλεψε» τη γυναίκα του φίλου του!

Ο δεσμός με τη σύζυγο του επενδυτή της Tesla και οι συνέπειες

Σε μία ερωτική σχέση με την σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν φέρεται να ενεπλάκη το περασμένο φθινόπωρο ο Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, μάλιστα, η σχέση αυτή του Έλον Μασκ με τη σύζυγο του φίλου του και επενδυτή της Tesla ίσως ήταν και ο λόγος για τον Μπριν να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την Νικόλ Σάναχαν. Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους στο δικαστήριο, επικαλούνται για το χωρισμό τους «ασυμβίβαστες διαφορές», με τα αρχεία να υποβάλλονται λίγες εβδομάδες αφότου ο Μπριν έμαθε για την παράνομη σχέση, του φίλου του με τη σύζυγο του, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Ένταση στις σχέσεις Μασκ και Μπριν
Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει την υπόθεση η σχέση ανάμεσα στον Μασκ και τον Μπριν περνάει μία περίοδο έντασης το τελευταίο διάστημα και ο Μπριν φέρεται να έχει δώσει εντολή στους οικονομικούς συμβούλους του να πουλήσουν τις επενδύσεις του στις διάφορες επιχειρήσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Musk.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπριν το 2008, την περίοδο της οικονομικής κρίσης επένδυσε 500.000 δολάρια στην αμιγώς αμερικανική ηλεκτροκίνητη αυτοκινηβιομηχανία.

Tη στιγμή της σχέσης -η οποία φέρεται να ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021 στο Art Basel στο Μαϊάμι- οι Μπριν και Σάναχαν ήταν χωρισμένοι, ωστόσο εξακολουθούσαν να ζουν μαζί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ζευγάρι αντιμετώπιζε δυσκολίες στον γάμο του.

Η παράνομη σχέση
Η παράνομη σχέση φέρεται επίσης να ξεκίνησε όταν ο Μασκ και η φίλη του, η τραγουδίστρια Grimes το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Κλερ Μπουσέρ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, χώρισαν.

Τα τελευταία νέα έρχονται σε μία περίοδο ταραγμένη τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή του Έλον Μασκ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Business Insider ανέφερε ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, τον περασμένο Νοέμβριο απέκτησε δίδυμα με τη Σιβόν Ζίλις, διευθύντρια επιχειρήσεων και ειδικών έργων στη Neuralink, μιας από τις εταιρείες του.

Ο πατέρας Μασκ
Την ίδια ώρα ο πατέρας του, ο Έλον Μασκ, Έρολ Μασκ 76 ετών, φέρεται να απέκτησε πρόσφατα δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη, ενώ δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι του έχει ζητηθεί να δωρίσει το σπέρμα του προκειμένου να αναπαραχθούν περισσότεροι άνθρωποι σαν τον γιο του.

Εν τω μεταξύ, ο Elon Musk βρίσκεται επί του παρόντος σε νομική διαμάχη με το Twitter, αφού ο διευθύνων δύμβουλος της Tesla αποσύρθηκε από τη συμφωνία ύψους 44 δισ. δολαρίων για την αγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Σε επιστολή που κατέθεσαν οι δικηγόροι του, ο Μασκ ισχυρίζεται ότι το Twitter δεν είχε «εκπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις», έναν ισχυρισμό που η εταιρεία αμφισβητεί και γι αυτό διάλεξε τον δρόμο των δικαστηρίων.

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση