ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ελληνίδα εστεμμένη πρωταγωνίστρια σε ερωτικές ταινίες!

Η 26χρονη καλλονή πέταξε το στέμμα της και έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικής ταινίας

Τα πρώτα της βήματα στις αισθησιακές ταινίες κάνει η Κατερίνα Κουβουτσάκη.

Η 26χρονη καλλονή πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς στον διαγωνισμό Star GS Hellas 2021, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», έγινε πρωταγωνίστρια ερωτικής ταινίας παραγωγής μεγάλης ελληνικής εταιρείας.

Η Κατερίνα Κουβουτσάκη πρωταγωνιστεί σε ερωτική ταινία με το ψευδώνυμο ''Γεωργία Σπανού'', η οποία έχει μάλιστα ανέβει σε πλατφόρμα ενηλίκων. Οι σκηνές με πρωταγωνίστρια τη μελαχρινή καλλονή είναι ιδιαίτερα σκληρές, αφού τη βλέπουμε να κάνει σεξ, όχι με έναν συμπρωταγωνιστή της, αλλά με δύο!

Όπως διαβάζουμε, η Κατερίνα Κουβουτσάκη αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και από τα καλλιστεία (όπου μάλιστα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο «Miss Universe» στο Ισραήλ αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστει δυνατό για λόγους υγείας) και τον χώρο της μόδας, να μεταπηδήσει στον χώρο των αισθησιακών ταινιών.

Η ίδια επέλεξε να μην πρωταγωνιστήσει με το κανονικό της όνομα, αλλά με ψευδώνυμο. Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ, η πρώην εστεμμένη επισκέφθηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της εταιρείας, εκφράζοντας την επιθυμία της να παίξει σε αισθησιακή ταινία.

Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρίας, ήταν το όνειρό της για χρόνια, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της! Μάλιστα η ίδια η Κατερίνα Κουβουτσάκη είχε την επιθυμία να κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον με δύο άντρες. Οπερ και εγένετο όταν έφτασε η ώρα των γυρισμάτων και αφού είχαν υπογραφεί τα απαραίτητα συμβόλαια!

Πηγή: fthis.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση